Verzending & Bezorging

De levertijd in augustus is ongeveer 7 werkdagen, wij doen onze uiterste best om uw bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden.

Uw bestelling wordt direct verwerkt en het logistieke proces wordt in gang gezet. Logistiek dienstverleners DHL, PostNL en VanStraatenpost/Sandd verzorgen de bezorging van alle pakketten en brievenbuspakketjes. In Nederland duurt de bezorging gemiddeld 2 werkdagen. Wij zijn net als vele andere winkeliers afhankelijk van onze logistieke vervoerders waardoor de bezorging altijd vertraging kan oplopen of juist sneller kan zijn. Houdt u er rekening mee dat er op zondag en maandag niet wordt bezorgd, tenzij het om een 2de bezorgpoging gaat dan kan uw bestelling ook op maandag worden bezorgd. Tijdens drukke periodes als de maanden augustus, september, eind november en december dient u er rekening mee te houden dat uw bestelling vertraging kan oplopen.

Het aflevermoment van uw bestelling vindt doorgaans overdag plaats, als u niet thuis bent zal het pakket de volgende dag opnieuw worden aangeboden. Een bezorger van pakketpost zal u d.m.v. een briefje in uw brievenbus op de hoogste stellen van het nieuwe aflevermoment. Mocht u tijdens alle bezorgingen niet thuis zijn, dan wordt u nogmaals via een briefje van de vervoerder geinformeerd over uw bestelling. U kunt uw bestelling dan afhalen bij een postkantoor in de buurt of ophalen bij één van uw buren.

Bestellingen buiten Nederland worden altijd per DHL pakketpost verzonden, met gemiddeld een bezorging van 2 dagen.

  

Brievenbuspost of pakketpost Nederland?

  • Brievenbuspost ontvangt u vanwege de kleine afmeting in uw brievenbus; 10.1" t/m 13,3" laptophoezen, 10.1 - 11.6" vilt hoezen, tablethoezen en telefoonhoesjes.
  • Pakketpost ontvangt u vanwege de afmeting door een bezorger van DHL; alle 14, 15.6" & 17.3" laptophoezen, 13,3" vilt hoezen, laptoptassen, schooltassen, reistassen en rugzakken.
  • Grotere bestellingen worden meestal als pakketzending verzonden en zullen door een bezorger van DHL worden afgegeven.

Bestellingen buiten Nederland worden altijd per DHL pakketpost verzonden.

 

Verzendkosten?

Vanaf €19,99 wordt uw bestelling binnen Nederland gratis verzonden, hieronder vragen wij een bijdrage van €2,99.

Voor bestellingen die naar België, Duitsland of Luxemburg moeten worden verzonden wordt een bijdrage van €3,99 gerekend. Vanaf €75,- wordt de bestelling gratis verzonden.

Verzending naar Frankrijk is een bijdrage van €9,99 

 

Klantenservice

Bent u niet tevreden over de bezorging laat het ons dan weten via dit contactformulier of via klantenservice@sleevy.nl