Laptophoezen

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 139

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 139

Pagina
per pagina

Laptophoezen

Heeft u eindelijk die goede laptop gekocht, nu alleen nog een goede laptophoes om uw waardevolle laptop te beschermen. Natuurlijk heeft u het liefst een laptophoes die goed beschermt en ook nog eens een leuk design bevat. Bij Sleevy heeft u keuze uit 300+ designs voor eigenlijk alle inch-maat laptops, aangezien u keuze heeft uit 10,1" t/m 17,3" laptophoezen. Daarnaast zijn de hoezen ook nog eens van elastisch materiaal gemaakt waardoor deze licht kunnen oprekken zonder dat dit ten koste gaat van de de kwaliteit of het design.

 

300+ designs laptophoezen en sleeves

Wij blijven het assortiment van Sleevy uitbreiden met nieuwe producten en nieuwe designs om een zo breed mogelijk assortiment op te zetten die aansluit op de wensen van onze klanten. Een laptophoes met muziek, steden, bloemen, grappige animatie of toch een design van uw favoriete dier, bij Sleevy heeft u volop keuze. Heeft u zelf nog ideeën omtrent nieuwe designs, wij horen het graag van u en misschien komt uw design idee wel in het Sleevy assortiment. 

 

Advies laptophoes kopen

Het is altijd ons advies om goed naar de afmetingen van uw laptop te kijken aangezien elk merk en model laptop van elkaar verschilllen in afmeting. Hierdoor kan het soms voorkomen dat uw laptop een kleinere- of grotere laptophoes nodig heeft dan dat u oorspronkelijk dacht nodig te hebben. Kijk altijd naar de breedte en lengte van uw laptop en niet het diagonaal.

 

Sleevy bij RTL TV

Wist u dat het merk Sleevy al 5 jaar bestaat en op tv een vol seizoen bij het RTL programma 'Later als ik groot ben' is geweest met Sleevy deluxe laptop rugzakken en laptophoezen. Een belangrijke mijlpaal voor het onder de aandracht brengen van het merk Sleevy.