13,3" laptophoezen

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 41

Pagina
per pagina
  1. Sleevy 13.3" laptophoes Engels hartjes patroon
    Regular Price € 22,99 Special Price € 16,99
  2. Sleevy 13,3" laptophoes wiet
    Regular Price € 22,99 Special Price € 16,99
  3. Sleevy 13.3" laptophoes artistiek vlinder design
    Regular Price € 22,99 Special Price € 16,99
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 41

Pagina
per pagina

13,3 inch laptophoezen / laptop sleeves

De prachtige 13,3 inch laptop is eindelijk binnen gekomen, nu wilt u deze natuurlijk ook beschermen in een 13 inch laptophoes of laptop sleeve met een leuk design. De 13,3" laptophoezen van het merk Sleevy geven de nodige bescherming aan uw waardevolle laptop en zijn ook nog eens ontzettend populair vanwege de prachtige designs. Bij Sleevy heeft u keuze uit 300+ designs, hier moet toch wel een leuk design bij zitten?

De 13 inch laptop sleeves met ritssluiting bevatten de meest uiteenlopende designs, zodat er voor iedereen wel een gewenst design op voorraad is om uit te kiezen. Zit uw design er niet bij, wij ontvangen altijd graag suggesties om het Sleevy assortiment op het gebied van designs uit te breiden.

 

Laptophoes 13,3 inch afmetingen

De 13,3" laptophoezen met ritssluiting hebben een binnenmaat van 33,5 cm breed en 24 cm lengte. Wij raden aan om uw laptop altijd even op te meten aangezien elke laptop een eigen afmeting heeft. Laptopfabrikanten bepalen voor elk laptopmodel de afmetingen door middel van het gekozen omhulsel/kast dat om het 13,3" scherm zit. Hierdoor kan het incidenteel voorkomen dat een laptop beter past in een kleinere- of grotere laptop sleeve van Sleevy. 

Bij elk Sleevy product staat onder de tab 'meer informatie' de afmetingen, wij raden aan om deze altijd even te raadplegen. Indien u twijfelt over de juiste maat, graag ontvangen wij dan de afmetingen (LxBxH) van uw laptop.

 

Laptophoes met beschermende ritssluiting

De 13,3 inch laptophoezen met ritssluiting zijn gefabriceerd van het materiaal neopreen, dit is een elastisch materiaal dat ontzettend stevig is. Daarnaast bevat de hoes een dubbele ritssluiting, oftewel 2 zippers waarmee u de laptophoes gemakkelijk kunt openen en sluiten. Om uw laptop de optimale bescherming te bieden tegen krassen van de ritssluiting is aan de binnenzijde van de laptophoes onder de ritssluiting een bescherming aangebracht.

Laptophoezen in alle inch-maten

Dan zijn er vervolgens nog de verschillende afmetingen van de laptop sleeves. We bieden niet alleen een enorme diversiteit aan verschillende designs aan, maar ook de mogelijkheden qua afmetingen zijn extra uitgebreid. Er bestaan namelijk nogal wat laptops van verschillende formaten. Zeker per merk zijn afmetingen vaak sterk verschillend. Er is niet één maat die voor alle laptops passend is. Want wanneer een laptophoes of laptopsleeve te groot is, schuift deze onnodig heen en weer in de hoes. En wanneer de hoes te klein is, past hij er natuurlijk sowieso al niet in. Om aan de verschillende wensen qua groottes te voldoen, hebben we 6 verschillende categorieën waarin we onze hoezen aanbieden. Het gaat dan om de volgende opties:

Populair van RTL televisie

Met trots vertellen wij dat het merk Sleevy is gepromoot in het RTL programma 'Later als ik groot ben seizoen 2' waarin zowel laptop rugzakken als laptophoezen /laptop sleeves werden getoond. Hiermee kreeg het merk Sleevy veel aandacht en leuke reacties vanwege de unieke designs.

13,3 inch laptophoes /  laptopsleeve kopen

Bent u ook zo enthousiast geworden van alle leuke Sleevy 13 inch laptophoezen die er in de webshop te vinden zijn. Bekijk dan eens rustig alle designs die op dit moment aangeboden worden. Onze designs worden constant aangevuld met nieuwe, creatieve opties. Wanneer u besluit een laptophoes of laptopsleeve te kopen, kijk dan altijd even naar de lengte en breedte van uw laptop. Het diagonaal kan soms net een verkeerde inch-maat geven, er moet namelijk worden uitgegaan van het scherm inch-maat. Een laptop wordt in de winkel ook benoemd op basis van het scherm en niet de totale diagonaal. Een 13,3 inch laptop heeft een 13,3" scherm maar is in zijn geheel groter dan 13,3". Wanneer u twijfelt dan helpt onze klantenservice u graag verder. Graag ontvangen wij dan de breedte x lengte x hoogte van uw laptop.

Zit je na het lezen van de bovenstaande informatie en het doornemen van onze beschikbare designs nog met enkele vragen over de producten of de manier waarop wij te werk gaan? Neem dan gerust even contact op. Wij verlenen je graag een antwoord op je vraag. Wij zijn er heilig van overtuigd dat openheid en communicatie uiteindelijk tot de grootste tevredenheid leiden. Het is daarom voor ons geen probleem om je extra informatie te verlenen.