Laptophoezen

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 418

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 418

Pagina
per pagina

Laptophoes / laptopsleeve

Een laptophoes of laptopsleeve hoeft vandaag de dag niet alleen meer functioneel te zijn. In plaats van het aanschaffen van een saaie en degelijke laptophoes zijn er vandaag laptophoezen die zowel mooi als oerdegelijk zijn. Je biedt je laptop daarmee een optimale bescherming, terwijl het tegelijkertijd ook nog leuk is om tegen de hoes aan te kijken. Neem gerust een kijkje tussen de verschillende opties om iets te vinden dat goed bij je past. Als je wil dat je laptop nog voor een lange tijd volledig intact blijft, dan kan het geen kwaad om een laptopsleeve te overwegen.

Tips bij kopen laptophoes of laptopsleeve

Bij het uitkiezen van een laptophoes ofwel laptopsleeve, ook wel laptop sleeve genoemd, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Deze zaken vergroten de kans dat je uiteindelijk een goede optie aanschaft. Er zijn namelijk een aantal zaken waar mensen soms pas te laat rekening mee houden. Hou om dit te voorkomen de volgende tips altijd in je achterhoofd:

 • Ga af op je smaak: Een laptophoes ofwel laptopsleeve van goede kwaliteit gaat jaren mee. Je gaat dus vaak met de laptophoes of laptopsleeve te maken krijgen. Het is dan wel zo fijn als deze ook naar je smaak is uitgekozen. Maak geen overhaaste beslissing en zoek zorgvuldig een laptop sleeve uit die je na verloop van tijd nog steeds met plezier bekijkt. Zeker wanneer je je laptop vaak gebruikt, is dit een belangrijke factor. Het feit dat we zoveel leuke en originele designs aanbieden, maakt het een stuk makkelijker om er iets leuks tussen te vinden.
 • Stem af op de gebruiker: Wie gaat er het meest gebruikmaken van de laptop? In sommige gevallen komt het voor dat dit bijvoorbeeld de kinderen zijn. Het is dan leuk om een laptophoes dan wel laptopsleeve te kiezen waar de kinderen ook met plezier naar kijken. Ga je zelf uiteindelijk het meest gebruikmaken van de laptop? Dan doe je er juist weer goed aan om iets voor jezelf te kiezen. Stem de laptophoes of laptopsleeve af op de gebruiker.
 • Kies kwaliteit: Het verschil in kwaliteit van verschillende laptophoezen is aanzienlijk. Er worden zeker op het internet een groot aantal suboptimale hoezen aangeboden. Dit is vervelend, omdat je dan genoodzaakt bent na een vrij korte tijd weer een nieuwe te kopen. Bij Sleevy hebben we er daarom voor gekozen om slechts kwalitatieve laptophoezen aan te bieden. Zo kies je bij ons hoe dan ook voor een hoes die voor lange tijd meegaat. Wij denken dat kwaliteit boven kwantiteit een goed voornemen is.
 • Overweeg lengte en breedte: Een veelgemaakte fout is dat mensen afgaan op het diagonaal van de laptop en op basis daarvan een hoes uitkiezen. Wat wij echter vaak zien, is dat het diagonaal niet altijd een goede meetwaarde is. Deze kan nogal afwijken van de maat van de laptophoes ofwel laptopsleeve. Het resultaat is dan dat de laptop niet goed in de hoes past. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Ga daarom op de lengte en breedte van zowel je laptop als ook de desbetreffende laptophoes of laptopsleeve af. Deze afmetingen zijn een stuk betrouwbaarder.
 • Geef het als cadeau: Een zeer origineel cadeau. Zeker wanneer je weet waar een bepaald persoon extra van houdt, biedt dit een geweldige optie om iemand positief te verrassen. Dankzij de zeer gerichte ontwerpen, kan het goed zijn dat je precies iets tegenkomt dat perfect aansluit op de voorkeuren van iemand die je kent. Zelfs wanneer deze persoon niet in de onmiddellijke toekomst jarig is, kun je een laptophoes dan wel laptopsleeve natuurlijk alvast ruim van te voren bestellen. Daarnaast is het ook een populair cadeau om rond de feestdagen te geven. Veel mensen hebben of helemaal nog geen laptophoes of laptopsleeve of hebben er één die weinig origineel is. Maak een goede beurt door een laptophoes of laptopsleeve uit te kiezen die er qua originaliteit bovenuit steekt.

Waarom je laptophoes of laptopsleeve bij Sleevy kopen?

Bij Sleevy zijn we al sinds jaar en dag vertrouwd met het leveren van laptophoezen. Gedurende deze tijd hebben we een hoop geleerd over waar de klant wel en niet naar op zoek is. Aan de hand daarvan zijn wij dag in dag uit bezig om de levering van laptophoezen te optimaliseren. De tevredenheid van de klant heeft uiteindelijk onze allerhoogste prioriteit. Om dit voor elkaar te krijgen, zijn er daarom een aantal punten die Sleevy uniek maken. Deze punten komen naar voren in de vorm van de volgende eigenschappen:

 1. Kwaliteit
  Zoals eerder al kort aangegeven, richten wij ons sterk op kwaliteit. Wij zijn van mening dat het belangrijk is dat een laptophoes of laptopsleeve lang meegaat. Het liefst natuurlijk net zo lang of zelfs langer dan de laptop zelf. Daarom kiezen wij er specifiek voor om alleen betrouwbare hoezen aan te leveren. De combinatie van kwaliteit en een mooi design is daarbij het hoogst haalbare. Dat is het doel waar we dagelijks naar streven.
 2. 300+ designs
  Naast kwaliteit is een groot tweede punt het aanbieden van zoveel mogelijk designs. Smaken verschillen namelijk enorm. Wij vinden het dan belangrijk dat er zoveel mogelijk verschillende laptophoezen worden aangeboden. De kans is dan het grootst dat je er iets tussen ziet wat perfect aansluit op jouw voorkeuren. Van grappig en mooi tot aan inspirerend en schattig. Je vindt het bij ons allemaal terug. Het aanbod aan verschillende kleuren is daarbij zeer uitgebreid. Zowel in de meer traditionele vrouwelijke als ook de traditionele mannelijke kleuren. Wat bovendien één van de meest populaire opties is qua design, is het ontwerp met een dier. In totaal zijn er ondertussen meer dan 300 designs beschikbaar waaruit gekozen kan worden. In de loop der jaren is dit aantal steeds verder toegenomen. Van tijd tot tijd komen er steeds weer nieuwe designs bij om de creativiteit van de keuzemogelijkheden hoog te houden.
 3. Verschillende groottes
  Dan zijn er vervolgens nog de verschillende afmetingen van de laptophoezen. We bieden niet alleen een enorme diversiteit aan verschillende designs aan, maar ook de mogelijkheden qua afmetingen zijn extra uitgebreid. Er bestaan namelijk nogal wat laptops van verschillende formaten. Zeker per merk zijn afmetingen vaak sterk verschillend. Er is niet één maat die voor alle laptops passend is. Want wanneer een laptophoes of laptopsleeve te groot is, schuift deze onnodig heen en weer in de hoes. En wanneer de hoes te klein is, past hij er natuurlijk sowieso al niet in. Om aan de verschillende wensen qua groottes te voldoen, hebben we 6 verschillende categorieën waarin we onze hoezen aanbieden. Het gaat dan om de volgende opties:
 1. Laptoptas slank model
  Vervolgens stopt het bij ons niet bij het aanbieden van laptophoezen. Je treft bij ons ook andere vormen van bescherming van een laptop aan. Zeker wanneer je bijvoorbeeld vaak op pad moet met je laptop, komt zo’n extra vorm van bescherming waarschijnlijk goed van pas. We hebben het dan over een laptoptas. Ook in laptoptassen bieden we een uitgebreid assortiment aan waaruit je kan kiezen, klik hier voor meer informatie over laptoptassen. Ook hierin is er ruim de mogelijkheid om iets in je eigen smaak te vinden. Hou je er niet van om continu een vrij grote laptoptas mee te moeten dragen? Dan hebben we verder nog een laptoptas slank model. Deze moderne uitgave is voornamelijk de afgelopen jaren toenemend populair geworden.
 2. Zakelijk logo bedrukken
  Ook bieden we als extra dienst de mogelijkheid aan om een zakelijk logo te laten bedrukken op je laptophoes of laptopsleeve of laptoptas. Bijvoorbeeld een bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Dit geeft een extra waarde aan beide producten. Zo komt een laptophoes of laptopsleeve of laptoptas een stuk professioneler over. Onze effen producten zijn hiervoor bij uitstek geschikt. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kun je uiteraard contact met ons opnemen.
 3. Samenwerking RTL
  Als belangrijke mijlpaal in het bestaan van Sleevy, zijn we een vol seizoen te zien geweest in het RTL programma ‘Later als ik groot ben’. Voor dit programma hebben wij destijds de laptop rugzakken en laptophoezen mogen leveren. Samenwerkingen als deze worden door ons gekoesterd. Het biedt ons de kans om op een betrouwbare manier ons bereik te vergroten. We zijn RTL dan ook tot op de dag van vandaag zeer dankbaar voor deze samenwerking.

Laptophoes of laptopsleeve kopen?

Heb je alle bovenstaande informatie tot je genomen en ben je tot de conclusie gekomen dat je een laptophoes of laptopsleeve wilt kopen? Ga dan eens rustig langs alle designs die op dit moment aangeboden worden. Onze designs worden constant aangevuld met nieuwe, creatieve opties. En let erop dat je uiteindelijk kiest voor een laptophoes of laptopsleeve met de juiste afmetingen. Ga hiervoor uit van de lengte en de breedte, niet slechts het diagonaal. De kans is dan groter dat je uiteindelijk tot een goede optie komt.

Zit je na het lezen van de bovenstaande informatie en het doornemen van onze beschikbare designs nog met enkele vragen over de producten of de manier waarop wij te werk gaan? Neem dan gerust even contact op. Wij verlenen je graag een antwoord op je vraag. Wij zijn er heilig van overtuigd dat openheid en communicatie uiteindelijk tot de grootste tevredenheid leiden. Het is daarom voor ons geen probleem om je extra informatie te verlenen.