Muismatten met polssteun

Muismat ergonomisch polssteun

Een goede ergonomische muismat vinden die de juiste steun geeft aan uw pols is belangrijk ter voorkoming van een muisarm en andere klachten. Wanneer u veel werkt op uw laptop en hierbij gebruik maakt van een muis, dan is het voor de gezondheid aan te raden om te kiezen een ergonomische muismat. In de webshop van Sleevy vind je een grote verzameling muismatten terug, waaronder ook leuke design muismatten met een foam polssteun. Zoals men ondertussen van ons merk gewend is, is er weer een ruim aanbod aan verschillende designs met een haarscherp design. Wij gaan altijd creatief te werk om zeer uiteenlopende designs aan te kunnen bieden. Vaak komt u vele saaie muismat designs tegen, gelukkig kunt u bij Sleevy voor een leuk design kiezen. Je kijkt tenslotte regelmatig naar de ergonomische muismat tijdens het gebruik van een computer of laptop.

Wat is een ergonomische muismat?
Zoals veel mensen vandaag de dag wel weten, is een muismat een ondergrond voor de muis van een computer. Tegenwoordig is het ook een vrij populaire optie om een muis naast de laptop aan te schaffen. Ook dan is er een muismat nodig. Een ergonomische muismat zorgt er in eerste instantie voor dat een muis geleidelijk over een ondergrond kan bewegen. Daarnaast bevat een ergonomische muismat een foam ophoging in de muismat zelf ter ondersteuning van de pols. Voor het optimale gebruik van een muis voor bijvoorbeeld werk, studie of gaming, doe je er goed aan om een bijbehorende ergonomische muismat aan te schaffen.

Diverse modellen muismatten
Bij Sleevy vinden we het belangrijk dat we niet slechts een paar muismatten aanbieden, maar dat we echt iedereen kunnen voorzien van dit product. Dit houdt in dat we een zeer groot aanbod hebben, waarin verschillende modellen muismatten zijn opgenomen. Alleen zo achten wij het mogelijk om voor iedereen in de behoefte te kunnen voorzien. Dit betekent dat je bij ons momenteel de volgende mogelijkheden hebt qua muismat:

 1. Standaard muismat
  De eerste en de meest voor de hand liggende optie is natuurlijk de standaard muismat. Maar de enige dingen die eigenlijk standaard zijn aan deze optie, zijn de afmetingen van 35 bij 26 cm. Verder heb je bij de muismat van de standaardgrootte de keuze uit de meest kleurrijke, grappige en stijlvolle designs die je je maar voor kunt stellen. Deze muismatten zijn stuk voor stuk gemaakt van stevig neopreen, inclusief antislip laag. Dit zorgt ervoor dat de muismat ook op de gladdere ondergronden onder geen beding wegglijdt. Dit is namelijk zeer storend en hoogst contraproductief. Verder gaat het hierbij om een zeer elastische muismat. Je kunt deze na gebruik oprollen of opvouwen. Dit laat geen blijvende schade aan de muismat achter. Uiterst handig is het daarmee ook om de muismat bijvoorbeeld mee te nemen voor onderweg. Tot slot zijn de uiterste randen afgewerkt met stiksel.
 2. Muismat ergonomisch
  Er ligt tegenwoordig met toenemende mate een focus op ergonomie. Dit komt doordat mensen steeds vaker en steeds langer achter het bureau zitten. Op kantoor of thuis zit je soms urenlang in dezelfde houding achter de computer. Dit veroorzaakt voor veel mensen last in de pols. Vandaar dat er bij ons ook aandacht is besteed aan een ergonomische muismat. Deze muismatten bieden steun aan de pols. Dit voorkomt complicaties aan dit gewricht op de lange termijn. Een ergonomische muismat is uiteraard ook gewoon verkrijgbaar met een leuk design. Zo biedt het een extra waarde qua ergonomische houding, maar ook qua plezier. De ultieme combinatie voor een muismat.
 3. Muismat gaming
  Een andere vorm van een muismat waar toenemend vraag naar is, is de gaming muismat. Deze muismatten zijn een stuk groter dan die met de standaard afmeting, namelijk 90 bij 40 cm. Computers van vandaag de dag worden sterker en sterker, wat gamen alleen maar interessanter en populairder maakt. Vandaar ook dat het belangrijk is om een goede gaming muismat aan te schaffen. Als gamer bevindt je pols zich soms wel uren in dezelfde houding. De comfortabele muismatten van Sleevy komen dan als geroepen. Net als alle muismatten leveren we deze ook inclusief de antislip laag. De muismat blijft hierdoor goed op zijn plaats. Het verbetert de gaming ervaring.
 4. Combinatie ergonomische muismat met laptophoes
  Heeft u een prachtig design muismat gezien bij Sleevy, dan is de kans groot dat er ook een laptophoes met hetzelfde design te vinden is. Hierdoor kunt u uw ergonomische muismat combineren met een laptophoes. Bij Sleevy bieden we namelijk ook laptophoezen met allerlei leuke designs aan. Zo combineer je heel gemakkelijk de kleuren of afbeeldingen. Alles wat je bij je laptop en computer gebruikt, vormt zo één geheel.
 5. Combinatie ergonomische muismat met laptoptas
  Naast de combinatie van een muismat met een laptophoes, hebben we ook nog de laptoptas waarmee gecombineerd kan worden. Bij Sleevy hebben we een groot assortiment aan verschillende laptoptassen op voorraad. Het is dan misschien wel zo leuk om je muismat met je laptoptas te laten matchen. In het ideale geval kies je er zelfs voor om je muismat met zowel je laptophoes of laptopsleeve als ook je laptoptas één geheel te laten vormen. Dan ben je pas echt bewust met je aankopen bezig.
 6. Zakelijk logo
  Last but not least bieden we bij Sleevy ook nog de mogelijkheid aan om je zakelijke logo op een muismat te laten plaatsen, dit kan ook op het platte gedeelte van de ergonomische muismat. Voor de optimale professionele look voor bijvoorbeeld je bedrijf, laat je je bedrijfsnaam of bedrijfslogo op een muismat drukken. Bij het kiezen van een effen muismat is dit een reële optie. Voor meer informatie rondom de mogelijkheden van het plaatsen van een zakelijk logo, kun je contact met ons opnemen.

Waar moet je op letten bij kopen muismat?
Om er zeker van te zijn dat je een goede aankoop doet, doe je er goed aan om met enkele zaken rekening te houden bij het uitkiezen van een muismat. Zo doe je er alles aan om zo lang mogelijk tevreden te blijven over je nieuwe muismat. Probeer daarom te letten op de volgende punten bij de aankoop van een van de muismatten van Sleevy:

 • Gezondheid: Mocht je al enige tijd last van je pols hebben of heb je het idee dat dit zou kunnen gebeuren? Dan adviseren wij om voor een ergonomische muismat te kiezen. Je geeft je pols dan toegang tot het best mogelijke materiaal. Je kunt moeilijk helemaal geen gebruik meer maken van je computer of laptop. Om het dan toch op een verantwoorde en gezonde manier te doen, is een ergonomische muismat wellicht een goede optie. Bovendien zijn deze muismatten ook voorzien van een leuk en origineel design.
 • Grootte: Zoals gezegd zijn de muismatten verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Waar heb je zelf het meeste baat bij? Een grote muismat van 90 bij 40 cm is vooral populair onder gamers. Het biedt een uitstekende mogelijkheid om je bureau een bepaalde stijl mee te geven. Andere mensen zijn juist meer op zoek naar een kleiner ontwerp muismat. In dat geval heb je meer baat bij een standaard of ergonomische muismat.
 • Design: Sta vervolgens ook goed stil bij het design van je muismat. Een product als dit heb je namelijk na aankoop vaak in het oog. Zeker wanneer je veel gebruikmaakt van je computer of laptop, kom je dagelijks in contact met je muismat. Het is dan wel zo fijn om een design te kiezen waar je met plezier naar kijkt. Hou je eigen smaak dan ook in het achterhoofd. Welk design ervaar je als prettigst?
 • Match met omgeving: Zoals eerder al gezegd is het leuk om een match tussen je muismat en laptopartikelen te krijgen. Maar er zijn ook nog een aantal andere zaken waar de muismat idealiter mee matcht. Vaak ligt de muismat op een bureau in je kantoor, werkkamer of slaapkamer. Welk design zou het leukst staan bij de rest van de voorwerpen in de desbetreffende ruimte?

Een ergonomische muismat cadeau doen?
Een ergonomische muismat is een origineel cadeau. Je ziet dan ook dat meer en meer mensen ervoor kiezen om dit product cadeau te doen aan iemand die veel met een computer of laptop bezig is. Ken je iemand die een muismat wel kan gebruiken omdat hij of zij momenteel een saai en oubollig ontwerp muismat heeft of veel last van de pols? Of ken je iemand die veel van gamen houdt en denk je dat een bepaald design weleens goed in de smaak zou kunnen vallen? Dan is dit misschien wel een leuk idee.

Ergonomische muismat kopen?

Ben je na het lezen van de bovenstaande informatie overtuigd dat een ergonomische muismat een toegevoegde waarde voor je heeft op het gebied van gezondheid of design? Of ken je iemand voor wie het momenteel een ideaal cadeau zou zijn? Kijk dan eens rustig rond in ons uitgebreide assortiment. We hebben op dit moment een groot aantal verschillende muismatten in onze webshop.

Heb je vragen over een van de muismatten of heb je om een andere reden behoefte aan meer informatie? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Wij staan zo snel mogelijk voor je klaar om je verder te helpen.