Muismatten groot xxl 90 x 60 cm

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina

Grote muismat xxl gaming

Een goede muismat vinden is een belangrijk onderdeel van het goede en gezonde gebruik van een computer of laptop. In de webshop van Sleevy vind je naast de standaard muismatten ook grote xxl muismatten, waarbi u keuze heeft uit de meest uiteenlopende designs. Zoals men ondertussen van ons merk gewend is, is er weer een ruim aanbod aan verschillende designs in prachtige scherpe kwaliteit. Wij gaan altijd creatief te werk om zeer uiteenlopende designs aan te kunnen bieden. Het is daarbij natuurlijk alleen maar leuk als je ook nog eens voor een leuk design kan kiezen. Je kijkt tenslotte regelmatig naar de grote xxl muismat tijdens het gebruik van een computer of laptop.

 

Wat is een grote xxl muismat?

Zoals veel mensen vandaag de dag wel weten, is een muismat een ondergrond voor de muis van een computer. Een grote xxl muismat is dit ook, echter bedekt deze een veel groter vlak waardoor u veel meer ruimte heeft voor het werken met uw muis. Niet elke ondergrond is namelijk geschikt om een muis vrij op te bewegen. Zeker de ongelijke bureaus of tafels zijn hier zeer ongeschikt voor. Voor het optimale gebruik van een muis voor bijvoorbeeld werk, studie of gaming, doe je er goed aan om een bijbehorende mat aan te schaffen. Een grote muismat xxl is dan een goede keuze voor het bedekken van uw bureau met een prachtig design.

 

Modellen muismatten

Bij Sleevy vinden we het belangrijk dat we niet slechts een paar muismatten aanbieden, maar dat we echt iedereen kunnen voorzien van dit product. Dit houdt in dat we een zeer groot aanbod hebben, waarin verschillende modellen muismatten zijn opgenomen. Een overzicht van alle muismatten vind u hier 'alle muismatten'. Alleen zo achten wij het mogelijk om voor iedereen in de behoefte te kunnen voorzien. Dit betekent dat je bij ons momenteel de volgende mogelijkheden hebt qua muismat:

 1. Standaard muismat
  De eerste en de meest voor de hand liggende optie is natuurlijk de standaard muismat. Maar de enige dingen die eigenlijk standaard zijn aan deze optie, zijn de afmetingen van 35 bij 26 cm. Verder heb je bij de muismat van de standaardgrootte de keuze uit de meest kleurrijke, grappige en stijlvolle designs die je je maar voor kunt stellen. Deze muismatten zijn stuk voor stuk gemaakt van stevig neopreen, inclusief antislip laag. Dit zorgt ervoor dat de muismat ook op de gladdere ondergronden onder geen beding wegglijdt. Dit is namelijk zeer storend en hoogst contraproductief. Verder gaat het hierbij om een zeer elastische muismat. Je kunt deze na gebruik oprollen of opvouwen. Dit laat geen blijvende schade aan de muismat achter. Uiterst handig is het daarmee ook om de muismat bijvoorbeeld mee te nemen voor onderweg. Tot slot zijn de uiterste randen afgewerkt met stiksel.
 2. Muismat polssteun / ergonomisch
  Er ligt tegenwoordig met toenemende mate een focus op ergonomie. Dit komt doordat mensen steeds vaker en steeds langer achter het bureau zitten. Op kantoor of thuis zit je soms urenlang in dezelfde houding achter de computer. Dit veroorzaakt voor veel mensen last in de pols. Vandaar dat er bij ons ook aandacht is besteed aan een ergonomische muismat. Deze muismatten bieden steun aan de pols. Dit voorkomt complicaties aan dit gewricht op de lange termijn. Een ergonomische muismat is uiteraard ook gewoon verkrijgbaar met een leuk design. Zo biedt het een extra waarde qua ergonomische houding, maar ook qua plezier. De ultieme combinatie voor een muismat.
 3. Grote muismat xxl gaming
  Een andere vorm van een muismat waar toenemend vraag naar is, is de gaming muismat. Deze muismatten zijn een stuk groter dan die met de standaard afmeting, namelijk 90 bij 40 cm. Computers van vandaag de dag worden sterker en sterker, wat gamen alleen maar interessanter en populairder maakt. Vandaar ook dat het belangrijk is om een goede gaming muismat aan te schaffen. Als gamer bevindt je pols zich soms wel uren in dezelfde houding. De comfortabele muismatten van Sleevy komen dan als geroepen. Net als alle muismatten leveren we deze ook inclusief de antislip laag. De muismat blijft hierdoor goed op zijn plaats. Het verbetert de gaming ervaring.
 4. Combinatie met laptophoes
  Verder is het natuurlijk ook heel goed mogelijk om je muismat te laten matchen met je laptophoes. Bij Sleevy bieden we namelijk ook laptophoezen met allerlei leuke designs aan. Zo combineer je heel gemakkelijk de kleuren of afbeeldingen. Alles wat je bij je laptop en computer gebruikt, vormt zo één geheel.
 5. Combinatie met laptoptas
  Naast de combinatie van een muismat met een laptophoes, hebben we ook nog de laptoptas waarmee gecombineerd kan worden. Bij Sleezy hebben we een groot assortiment aan verschillende laptoptassen op voorraad. Het is dan misschien wel zo leuk om je muismat met je laptoptas te laten matchen. In het ideale geval kies je er zelfs voor om je muismat met zowel je laptophoes als ook je laptoptas één geheel te laten vormen. Dan ben je pas echt bewust met je aankopen bezig.
 6. Zakelijk logo
  Last but not least bieden we bij Sleevy ook nog de mogelijkheid aan om je zakelijke logo op een muismat te laten plaatsen. Voor de optimale professionele look voor bijvoorbeeld je bedrijf, laat je je bedrijfsnaam of bedrijfslogo op een muismat drukken. Bij het kiezen van een effen muismat is dit een reële optie. Voor meer informatie rondom de mogelijkheden van het plaatsen van een zakelijk logo, kun je contact met ons opnemen.

Waar moet je op letten bij kopen grote muismat?

Om er zeker van te zijn dat je een goede aankoop doet, doe je er goed aan om met enkele zaken rekening te houden bij het uitkiezen van een grote muismat met de afmeting 90 x 40 cm. Zo doe je er alles aan om zo lang mogelijk tevreden te blijven over je nieuwe muismat. Probeer daarom te letten op de volgende punten bij de aankoop van een van de muismatten van Sleevy:

 • Gezondheid: Mocht je al enige tijd last van je pols hebben of heb je het idee dat dit zou kunnen gebeuren? Dan adviseren wij om voor een ergonomische muismat te kiezen. Je geeft je pols dan toegang tot het best mogelijke materiaal. Je kunt moeilijk helemaal geen gebruik meer maken van je computer of laptop. Om het dan toch op een verantwoorde en gezonde manier te doen, is een ergonomische muismat wellicht een goede optie. Bovendien zijn deze muismatten ook voorzien van een leuk en origineel design.
 • Grootte: Zoals gezegd zijn de muismatten verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Waar heb je zelf het meeste baat bij? Een grote xxl muismat van 90 bij 40 cm is vooral populair bij mensen die een groot werkveld wensen voor het gebruik van hun muis. Daarnaast biedt een grote muismat een uitstekende mogelijkheid om je bureau een bepaalde stijl mee te geven. Andere mensen zijn juist meer op zoek naar een kleiner ontwerp muismat. In dat geval heb je meer baat bij een standaard of ergonomische muismat.
 • Design: Sta vervolgens ook goed stil bij het design van je muismat. Een product als dit heb je namelijk na aankoop vaak in het oog. Zeker wanneer je veel gebruikmaakt van je computer of laptop, kom je dagelijks in contact met je muismat. Het is dan wel zo fijn om een design te kiezen waar je met plezier naar kijkt. Hou je eigen smaak dan ook in het achterhoofd. Welk design ervaar je als prettigst?
 • Match met omgeving: Zoals eerder al gezegd is het leuk om een match tussen je muismat en laptopartikelen te krijgen. Maar er zijn ook nog een aantal andere zaken waar de muismat idealiter mee matcht. Vaak ligt de muismat op een bureau in je kantoor, werkkamer of slaapkamer. Welk design zou het leukst staan bij de rest van de voorwerpen in de desbetreffende ruimte?

 

Een muismat cadeau doen?

Een grote xxl muismat is een origineel cadeau. Je ziet dan ook dat meer en meer mensen ervoor kiezen om dit product cadeau te doen aan iemand die veel met een computer of laptop bezig is. Ken je iemand die een grote muismat wel kan gebruiken omdat hij of zij momenteel een saai en oubollig ontwerp muismat heeft? Of ken je iemand die veel van gamen houdt en denk je dat een bepaald design weleens goed in de smaak zou kunnen vallen? Dan is dit misschien wel een leuk idee.

 

Muismat kopen?

Ben je na het lezen van de bovenstaande informatie overtuigd dat een grote xxl muismat een toegevoegde waarde voor je heeft? Of ken je iemand voor wie het momenteel een ideaal cadeau zou zijn? Kijk dan eens rustig rond in ons uitgebreide assortiment. We hebben op dit moment een groot aantal verschillende muismatten in onze webshop.

Heb je vragen over een van de muismatten of heb je om een andere reden behoefte aan meer informatie? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Wij staan zo snel mogelijk voor je klaar om je verder te helpen.