17,3" laptoptassen

17 inch laptoptassen

Heb je laatst een nieuwe laptop gekocht of ben je gewoonweg op zoek naar bescherming en heb je een nieuwe laptoptas nodig? Dan vind je geheid een geschikte optie tussen de laptoptassen van Sleevy. Een laptoptas biedt zowel bescherming als ook comfort om een laptop naar bepaalde locaties mee te nemen. Als jarenlange leverancier van laptoptassen zijn wij ondertussen uitgegroeid tot een echte ervaringsdeskundige op deze markt. Voor de echte kwalitatieve en langdurig meegaande laptoptas ben je hier dan ook op het juiste adres. In de onderstaande tekst lees je wat de opties zijn qua laptoptassen en waarom je er goed aan doet om te kiezen voor een laptoptas van Sleevy.

Wat zijn de opties qua laptoptas?
Een laptoptas 17 inch is momenteel een van de meest populaire opties. Dit omdat de meeste laptops tegenwoordig van een complementaire grootte zijn. Ze matchen uitermate goed met die formaat. Maar naast de laptoptas 17 inch bieden we uiteraard een groot assortiment aan verschillende opties aan. Het is ons doel om iedereen die een laptoptas nodig heeft, er ook één te kunnen bieden. Om hiertoe in staat te zijn, bieden wij momenteel de volgende mogelijkheden aan:

 1. Laptoptas 17 inch / latoptas 17.3 inch

  Zoals gezegd is de laptoptas 17 inch momenteel onze meest populaire optie. Dit heeft er dus vooral mee te maken dat de laptops van deze grootte of een iets kleinere grootte perfect geschikt zijn om in deze laptoptas te vervoeren. Het is belangrijk dat de maat namelijk klopt. Zeker bij het meenemen van een laptop voor onderweg is het hoogst irritant wanneer de laptoptas een verkeerde maat heeft. Is deze bijvoorbeeld te groot, dan schuift de laptop continu heen en weer. De laptoptas bevat verder een hoofdvak en een voorvak. Beide zijn uiteraard voorzien van een stevige ritssluiting.

Naast de welbekende afmeting van 17 inch, wordt ook vaak een 17.3 inch afmeting voor laptoptas genoemd. Wat echter belangrijk is om te weten, is dat het om een en dezelfde afmeting gaat. Een laptoptas van 17 inch is altijd 17.3 inch. Dit is onder andere zo om er zeker van te zijn dat een laptop van 17 inch in de tas past. Hou dit dus in het achterhoofd bij het uitzoeken van een laptoptas van 17 inch.

 1. Laptoptas dames

  Ook zijn er specifieke laptoptassen voor dames. Deze zijn zo ontworpen, dat ze ook voor dames in de smaak vallen. Traditioneel gezien werden laptoptassen namelijk vaak door heren gedragen, maar dit is allang niet meer zo. Tegenwoordig is de laptoptas onder dames ook flink in populariteit toegenomen. Zo heb je dus ruim de keuze om ook qua laptoptassen voor dames iets te vinden in ons assortiment.
 1. Overige afmetingen

Uiteraard bieden we bij Sleevy niet alleen 17 inch/ 17.3 inch laptoptassen aan. Aangezien we voor iedereen een laptoptas willen aanbieden die mooi aansluit op het formaat van de laptop, hebben we enkele verschillende categorieën qua groottes. Het gaat daarbij om de volgende afmetingen:

Zo zijn er heel fijn kleine doelgerichte verschillen qua grootte, zodat iedere laptop als gegoten in de laptoptas kan zitten.

 1. Verschillende modellen

Naast de verschillende afmetingen bieden wij ook verschillende modellen laptoptassen aan. Er is namelijk in verschillende situaties een verschillende behoefte aan het model. Zo heeft de één misschien meer behoefte aan een echte rugtas, terwijl de ander de laptop liever op de schouder draagt. Het is in sommige gevallen ook een kwestie van smaak. Wat vind je zelf netter staan?

Het fijne is dat wij alle verschillende modellen laptoptas aanbieden. Zo heb je bij ons de keuze uit de volgende opties:

Ga je liever voor comfort en functionaliteit of geef je de voorkeur aan design en netheid?

Waarom voor een laptoptas 17 inch van Sleevy gaan?
In de steeds verder digitaliserende wereld van vandaag de dag wordt het makkelijker dan ooit om aan producten te komen. Het is vaak een kwestie van online bestellen en voor je het weet heb je bijvoorbeeld een laptoptas van 17 inch in huis. Het nadeel is dat veel aanbieders hier misbruik van maken door niet altijd de beste producten te leveren. Aangezien wij bij Sleevy juist wel onze goede naam willen voortzetten, doen wij ons uiterste best om onze producten net dat extraatje mee te geven. Dit heeft als gevolg dat onze producten altijd worden geleverd met de volgende eigenschappen en bijbehorende mogelijkheden:

 1. Optimale bescherming
  Een laptoptas 17 inch van Sleevy biedt ook echt een optimale bescherming tijdens het vervoer van een laptop. Zeker met een wat grotere laptop is de kans groot dat deze nogal wat stootjes te verduren krijgt. Verder zijn onze producten gemaakt van canvas, wat waterafstotend is. Dit biedt bijvoorbeeld bij regenachtige omstandigheden ook net dat extra stukje bescherming. Om er zeker van te zijn dat er niks kapotgaat in de laptop zelf of aan de buitenkant, doe je er goed aan om een laptoptas 17 inch van hoge kwaliteit aan te schaffen. Bij de bescherming van dergelijke waardevolle technologie wil je absoluut niet besparen op kwaliteit. Onze producten zijn zeer sterk en verzachten het vervoer van een laptop aanzienlijk.
 2. Hoogste kwaliteit
  Daarnaast gaat het niet alleen om de bescherming aan de buitenkant, maar ook om de kwaliteit van het materiaal aan de binnenkant. Dit is namelijk waar de laptop dag in dag uit tegenaan wrijft. Ook hiervoor hebben we bij onze producten gekozen voor materiaal van de hoogste kwaliteit. Dit bestaat uit foam materiaal. De mate van zachtheid en gladheid zorgen ervoor dat er geen krassen op de laptop ontstaan. De laptop blijft tijdens het vervoer volledig intact.
 3. Accessoiresvakken
  Wat een laptoptas extra handig maakt, is wanneer er diverse accessoiresvakken in verwerkt zijn. Dit geeft je de mogelijkheid om enkele andere kleine spullen mee te nemen. Je kan in onze laptoptassen bijvoorbeeld ook je sleutels, pennen en andere kleine voorwerpen kwijt. Zo is het hoofdcompartiment bedoeld voor de laptop zelf, maar heb je nog wat extra ruimte om kleinere dingen in te vervoeren.
 4. Ruim assortiment
  Ben je iemand met een redelijk specifieke smaak en koop je pas iets wanneer je het ook echt mooi en functioneel vindt? Dan ben je waarschijnlijk erg blij om te zien dat wij zo’n ruim assortiment met 17 inch laptoptassen hebben. Er is verschil in kleur, ontwerp en model. Zo stel je zelf de ideale combinatie van deze 3 categorieën samen. Aangezien je met een laptoptas vaak de deur uitgaat, is het belangrijk dat deze goed aansluit op jouw wens. Bovendien bieden we dus ook nog andere afmetingen aan, wat het assortiment nog verder uitbreidt.
 5. Zakelijk logo bedrukken
  Ben je op zoek naar een wat meer professionele look voor je laptoptas? Dan is er bij ons ook de mogelijkheid om je zakelijke logo te laten bedrukken. Wanneer je kiest voor een effen laptoptas, is het een optie om je bedrijfsnaam of bedrijfslogo op de tas te laten plaatsen. Dit geeft het product een persoonlijke en professionele uitstraling. Ga naar laptoptas / laptophoes bedrukken met logo.

Waar moet ik aan denken bij een laptoptas?
Op het moment dat je besluit om een laptoptas van 17 inch te kopen, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Dit zijn punten waarvan wij vaak bij klanten terugzien dat ze als belangrijk worden beschouwd. Door hier rekening mee te houden, ben je na de aankoop van de laptoptas waarschijnlijk optimaal tevreden. Er zijn dan geen betere opties meer over. In dit geval gaat het om de volgende twee punten:

 • Afgaan op lengte en breedte: Het is niet altijd zo dat de diagonaal van de laptoptas perfect aansluit op de diagonaal van je laptop. Soms zit hier een klein verschil in. Het resultaat is dan dat de laptoptas toch niet optimaal om je laptop heen past. Gebruik daarom bij voorkeur de lengte en breedte van de laptoptas en je laptop. Deze maten zijn een stuk betrouwbaarder. Ze vergroten de kans dat je gekozen product perfect om je laptop past.
 • Kiezen voor persoonlijke voorkeur: Een laptoptas wordt veel in het openbaar gedragen. Het is dan uiterst belangrijk dat je wel een laptoptas uitkiest die goed op je persoonlijke voorkeuren aansluit. Anders blijk je achteraf toch ontevreden met je aankoop. Waar hou je van en wat zou je ook in het openbaar graag dragen? Ga uit van het antwoord op die vraag bij het uitzoeken van je laptoptas. En bedenk waarvoor je de laptop allemaal gaat gebruiken. Heb je een multifunctionele tas nodig die op meerdere wijzen te gebruiken is? Of juist een tas met specifieke eigenschappen, puur gericht op vervoer.

Laptoptas 17 inch kopen?

Heb je alle eerdergenoemde informatie gelezen en besloten dat je een laptoptas van 17 inch of een andere afmeting wilt kopen? Neem dan gerust een kijkje tussen de bovenstaande opties. In ons uitgebreide assortiment is de kans aanzienlijk dat je iets vindt wat aan jouw persoonlijke voorkeuren voldoet. Voor je het weet heb je je laptoptas binnen en ben je ermee onderweg.

Zit je nog met vragen of heb je behoefte aan meer informatie over een van onze producten? Neem dan gerust even contact op. Wij beantwoorden je vragen over onze laptoptassen graag.