De juiste laptophoes kopen

Met een laptophoes kunt u uw laptop beschermen tegen krassen, regen, valpartijen en onhandige collega's. Wanneer u een laptophoes of laptop sleeve kiest, is het belangrijk dat uw laptop precies in de hoes past en u deze veilig mee kunt nemen onderweg. Hieronder vindt u uitgebreide informatie over welke aspecten van belang zijn bij het kiezen van de juiste laptophoes;

 

Afmeting laptophoes:

Niet elke 15-inch laptophoes past op elke 15-inch laptop. Dit komt door de verschillende maten van de covers en de laptops. Vergelijk altijd de afmetingen van uw laptop met de binnenafmetingen van een hoes. Op deze manier weet je zeker dat de nieuwe mouw past. Sleevy laptop sleeves zijn speciaal ontworpen voor de reguliere laptops, vanwege het elastische materiaal past er eigenlijk altijd wel een Sleevy laptophoes om uw laptop. Meer informatie over 15,6 inch laptophoezen..

 

Bepaal hoeveel bescherming de hoes te bieden heeft.

Bescherming tegen lichte schokken. Met deze hoezen wordt uw laptop beschermd als u deze per ongeluk tegen de hoek van de tafel of in de elleboog van een medepassagier stoot. Als uw laptop van een tafel of uit uw tas valt, bieden deze hoezen waarschijnlijk niet voldoende bescherming.

 

Bescherming tegen zware schokken

Met hun schokabsorberende rubber en speciale schuimlagen beschermen deze hoezen uw laptop tegen harde stoten en vallen (tot een bepaalde hoogte). Deze hulzen worden vaak grondig getest door de fabrikant. Als een hoes aan deze eis voldoet, vermelden we dit expliciet in de productbeschrijving.

 

Spatbestendig

Als u een hoes als uw enige beschermingslaag gebruikt wanneer u uw laptop mee naar buiten neemt, is het handig als die hoes spatwaterdicht is. De Sleevy laptophoezen hebben een waterbestendige coating waardoor de regendruppels niet in de hoes trekken.

 

Opslagruimte

U wilt waarschijnlijk ook accessoires meenemen, naast uw laptop. Heb je hiervoor geen ruimte in je tas? Een laptophoes met een compartiment voor accessoires is een goede optie voor u. Op die manier kunt u ook uw lader, muis en USB-schijven opslaan. Sommige laptophoezen hebben ook een speciaal compartiment voor uw tablet of smartphone, zodat u alles netjes kunt opbergen. Een goed model laptophoes/laptoptas combinatie zijn de slanke laptoptassen, het uiterlijk van een hoes maar wel de mogelijkheden van een laptoptas met een voorvak, handvatten en een afneembare schouderband.

 

Draagcomfort

Als u vaak onderweg bent, is het belangrijk dat u uw laptop gemakkelijk kunt meenemen. Het kan handig zijn om een ​​mouw te hebben met een handvat of schouderband. Op die manier kunt u uw laptop comfortabel meenemen en laat u hem niet zo snel vallen.