13,3" laptophoezen

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 196

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 196

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

13,3" laptophoezen

Als u eindelijk die prachtige laptop/macbook heeft dan wilt u deze natuurlijk ook beschermen in een goede laptophoes met een leuk design. De 13,3" laptophoezen / laptopsleeves 13.3 inch van het merk Sleevy geven de nodige bescherming aan uw waardevolle laptop/Macbook en zijn ook nog eens ontzettend populair vanwege de prachtige designs. Bij Sleevy heeft u keuze uit 300+ designs en kunt u kiezen voor een laptophoes met ritssluiting en/of een vilt hoes met knoop/elastiek sluiting.

De laptophoezen met ritssluiting bevatten de meest uiteenlopende designs, zodat er voor iedereen wel een gewenst design op voorraad is om uit te kiezen. Zit uw design er niet bij, wij ontvangen altijd graag suggesties om het Sleevy assortiment op het gebied van designs uit te breiden.

 

Afmetingen

De 13,3" laptophoezen met ritssluiting hebben een binnenmaat van 33,5 cm breed en 24 cm lengte. Wij raden aan om uw laptop altijd even op te meten aangezien elke laptop een eigen afmeting heeft. Laptopfabrikanten bepalen voor elk laptopmodel de afmetingen door middel van het gekozen omhulsel/kast dat om het 13,3" scherm zit. Hierdoor kan het incidenteel voorkomen dat een laptop beter past in een kleinere- of grotere laptophoes van Sleevy. 

Bij elk Sleevy product staat onder de tab 'aanvullende informatie' de afmetingen, wij raden aan om deze altijd even te raadplegen. Indien u twijfelt over de juiste maat, graag ontvangen wij dan de afmetingen (LxBxH) van uw laptop.

 

Wist u dat...

De 13,3" laptophoezen met ritssluiting zijn gefabriceerd van het materiaal neopreen, dit is een elastisch materiaal dat ontzettend stevig is. Daarnaast bevat de hoes een dubbele ritssluiting, oftewel 2 zippers waarmee u de laptophoes gemakkelijk kunt openen en sluiten. Om uw laptop of macbook de optimale bescherming te bieden tegen krassen van de ritssluiting is aan de binnenzijde van de laptophoes onder de ritssluiting een bescherming aangebracht.

 

Populair en binnenkort bij RTL

Het merk Sleevy wordt gepromoot in een RTL programa waarin zowel laptop rugzakken als laptophoezen worden getoond. Hiermee hopen wij het merk Sleevy nog meer onder de aandacht te brengen.