13,3" laptoptassen

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 42

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 42

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

13,3" laptoptassen

Heeft u eindelijk die prachtige laptop/macbook heeft dan wilt u deze natuurlijk ook beschermen in een stevige laptoptas met een trendy design. De 13,3" laptoptassenvan het merk Sleevy geven de juiste bescherming aan uw waardevolle laptop/Macbook en zijn ook nog eens ontzettend populair vanwege de prachtige designs. Bij Sleevy heeft u keuze uit vele designs, deze tassen zijn geschikt voor laptops t/m 13,3 inch.

De laptoptassen bevatten de meest uiteenlopende designs, zodat er voor iedereen wel een gewenst design op voorraad is om uit te kiezen. Zit uw design er niet bij, wij ontvangen altijd graag suggesties om het Sleevy assortiment op het gebied van designs uit te breiden. Natuurlijk kunnen de niet-voorradige designs ook nabesteld worden.

 

Afmetingen

Wij raden aan om uw laptop altijd even op te meten aangezien elke laptop een eigen afmeting heeft. Laptopfabrikanten bepalen voor elk laptopmodel de afmetingen door middel van het gekozen omhulsel/kast dat om het 13,3" scherm zit. Hierdoor kan het incidenteel voorkomen dat een laptop beter past in een kleinere- of grotere laptoptas van Sleevy. 

Bij elk Sleevy product staat onder de tab 'aanvullende informatie' de afmetingen, wij raden aan om deze altijd even te raadplegen. Indien u twijfelt over de juiste maat, graag ontvangen wij dan de afmetingen (LxBxH) van uw laptop.

 

Wist u dat...          schoudertas laptoptas vlindersLaptoptas schoudertas 13,3 inch SleevyLaptoptas schoudertas 13,3 inch Sleevy

De 13,3" laptoptassen bevatten een groot hoofdcompartiment met voorvak, waarbij beide een stevige ritssluiting bevatten. De 13,3" laptoptas is gefabriceerd van het materiaal canvas, dit is een stevig materiaal dat ook waterafstotend is. Het hoofdcompartiment bevat een apart laptopvak dat beschermd is met foam materiaal zodat uw laptop goed beschermd is. Daarnaast zijn er diverse accessoiresvakken te vinden voor kleine spullen zoals sleutels, pennen etc. Deze 13,3 inch laptoptassen zijn op diverse manieren te dragen, namelijk door middel van een comfortabele schouderband en handvatten. Hierdoor kunt u de laptoptas altijd op de gewenste wijze vervoeren.

 

Populair en binnenkort bij RTL

Het merk Sleevy wordt binnenkort gepromoot in een RTL programa waarin zowel laptop rugzakken als laptophoezen worden getoond. Hiermee hopen wij het merk Sleevy nog meer onder de aandacht te brengen. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties, onze klantenservice helpt u graag!